Skapa annonser och hitta andelsspel för Stryktipset.
Tillgängliga andelar just nu
Aktiva system

Stryktipset

Stryktipset är ju troligen den spelformen som flest människor i Sverige känner till namnet på. Det är den mest klassiska spelformen och har varit en av Svenskarnas favoritspel sedan 1934 då det lanserades för första gången.

Stryktipset är ett klassiskt 1X2-spel där du ska tippa om hemmalaget vinner (1) om bortalaget vinner (2) eller om det blir oavgjort (X) mellan de två lagen, och det här ska man tippa på 13 matcher. Sedan kan du antingen spela enkelrader vilket innebär att du bara väljer ett tecken per match eller så kan du spela olika system som till exempel matematiska system (M-system) eller ett så kallat reducerat system (R-system eller U-system).

Att spela ett system innebär att du kan spela flera val på varje match, till exempel kan du både tippa 1 och x i en match. Då får du rätt på den matchen om det blir antingen 1 eller x. Att spela system på Stryktipset innebär dock att det blir dyrare, eftersom varje gardering du väljer att ta med ökar kostnaden för det totala systemet.

När du har lagt ett spel på Stryktipset kan du enkelt rätta din rad eller ditt stryktipssystem direkt på vår sajt. Du kan även dela en länk med dina vänner som till exempel är med i spelbolaget så att ni kan följa utvecklingen tillsammans.

svenskaspel.se spelar du enkelt på Stryktipset om du vill göra det själv. Om du istället vill köpa en andel i ett andelsspel på Stryktipset så kan du hitta det direkt på denna sida.