Om Andelsjakt

Andelsjakt.se är sajten som gör det tryggare och enklare att köpa andelar på Stryktipset, Europatipset, Bomben, Powerplay och Topptipset!

Som många vet så är majoriteten av de riktigt stora vinsterna på bland annat Stryktipset, Europatipset och Bomben spelade i ett andelsspel. Detta eftersom man i ett andelsspel ofta kan satsa lite större summor då man är flera personer som delar på insatsen.

Högre insats ger fler tecken och garderingar på kupongen och man ökar på så sätt sina chanser till alla rätt och att fortfarande vara med när det skräller och blir höga vinster. Men det finns väldigt många spelombud, självutnämnda spelexperter och andelsläggare som slåss om spelarnas pengar så dom ska hamna på just deras spelbolag, men vilka av dessa andelsspel är egentligen bäst?

  • Vem sätter 13 rätt oftast?
  • Vem är bäst på Stryktipset?
  • Vem är bäst på Bomben när det gäller hockey?
  • Vilket spelbolag ger bäst ROI alltså mest tillbaka i vinst per satsad krona?
  • Vem är inne i en bra period just NU och vinner på det mesta?

Allt det här kommer ni att kunna se på vår sajt för alla de spelombud och andelsläggare som vill vara transparanta mot sina kunder och vågar visa upp sina resultat. Ni kommer vecka efter vecka kunna följa deras spelresultat på de olika poolspelen på Svenskaspel, och ni kommer kunna sortera allting på vilken spelform ni vill se deras resultat på. Så om ni gillar att vara med på andelsspel men faktiskt vill veta hur det historiskt sett gått för den personen som lägger andelsspelet, då är det här sajten för dig! Uppmana era andelsläggare att skapa en profil här på sajten så ni kan följa deras resultat!

Här hittar ni några av de andelsbolagen ni kan köpa en andel i just nu och ni kan även se deras profil med spelfilosofi och resultat!