Skapa annonser och hitta andelsspel för Europatipset.
Tillgängliga andelar just nu
Aktiva system

Europatipset

Europatipset är ett annat väldigt populärt spel på Svenskaspel och det är exakt samma sak som Stryktipset bara det att på Europatipset är det matcher från alla ligor i Europa medans det på Stryktipset bara är matcher från Premier League.

Det är 13 matcher på kupongen och det ska spelas 1, X eller 2 på varje match. Precis som på Stryktipset så betalas vinst ut på 13,12,11 och 10 rätt. Europatipset rättas automatiskt på vår sida efter att du har lagt ett spel. Europatipset där resultat och vinster uppdateras i realtid i princip. Eftersom Europatipset inte är riktigt lika populärt som Stryktipset så är ofta utdelningarna lite lägre om det inte är väldigt mycket skrällresultat på kupongen så klart då det kan vara många miljoner på 13 rätt. Europatipset går oftast att spela på 2 gånger i veckan och då på onsdagar och på söndagar så det är ett bra komplement till Stryktipset som spelas på lördagar.

Här hittar du nästa omgång av Stryktipset om du vill lämna in ett eget system.

Vill du istället köpa en andel av ett av de stora spelombuden eller någon av våra spelexperter så kan du göra det direkt på denna sida.