Skapa annonser och hitta andelsspel för Bomben.
Tillgängliga andelar just nu
Aktiva system

Bomben

Bomben är en helt annan spelform än de övriga poolspelen på Svenskaspel. Här går det ut att tippa hur många mål varje lag gör i 2,3 eller 4 matcher. Du väljer om varje lag gör 0-9 mål eller F som är ”fler än 9”. För varje alternativ du väljer på ett lag så ökar insatsen på kupongen. Sedan kan man även välja hur många kronor man vill sätta per enkelrad och 1kr är det lägsta man kan satsa per enkelrad.

På Bomben kan ofta utdelningen bli väldigt hög speciellt om det är 4 matcher eller om det är hockey där det kan bli väldigt olika resultat och mycket mål i varje match. Odds på över 1 miljon gånger pengarna är inte så ovanligt och det är ibland flera miljoner kronor i utdelning till en ensam vinnare på Bomben.

Bomben är ett spel där man för inte så hög insats kan vinna väldigt stora pengar och Bomben har blivit et väldigt populärt spel på Svenskaspel och det beror mycket på de höga vinsterna. Om ingen har alla rätt på en omgång så går en stor del av omsättningen den omgången vidare till en annan omgång och läggs som en extravinst på den omgången som på Bomben kallas för ”Rullpott”. Dessa omgångar har ofta mycket högre omsättning + den extra vinsten som läggs på så här kan det bli riktigt fina vinster på dessa omgångar.

Bomben går oftast att spela på varje dag och det är inte ovanligt att det finns 2 eller 3 olika bomber att spela på under samma dag heller. På denna sida hittar du nästa omgång av Bomben om du vill lämna in ett eget system! Genom att spela andelsspel på bomben så kan man ju lämna in ett mycket större system och dela kostnaden på flera personer samtidigt som man får med många fler tecken på kupongen. Så att spela andelssystem på Bomben har blivit väldigt populärt och dessa andelsspel har dragit in många miljonvinster bara i år!